Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.

Over

Boot Ibiza

Hi! Leuk dat je op deze blog bent beland. Mijn naam  is Kim Overgaag en ik ben deze blog gestart omdat ik elke week ontelbaar keer in actie moest komen om vrienden en ‘vrienden van’ te voorzien van de leukste tips en een goed verblijf voor Ibiza. Mijn moeder woont op het eiland, dus ik loop daar de deur plat als de eerste regendruppels vallen in Nederland en ik kom er al zo lang ik me kan herinneren.

De Ibiza tips

Iedereen kent Nassau Beach en de Cotton Beach Club en kan bedenken dat de Pacha wel een lachen avondje weg is. Maar het zou te simpel zijn om veel geld uitgeven voor middelmatig eten te omschrijven als een goede tip voor Ibiza.

Elke corporate sukkel met een baas met teveel geld zou je deze tips ook kunnen geven.

Ik vind de kleine tentjes juist leuk, die net nieuw en onontdekt zijn of een mooie menukaart hebben voor relatief weinig geld. Of een klein strandje, waar je zelfs in het hoogseizoen nog een handdoekje neer kunt leggen. Of een toffe wandelroute (niet te lang), die je vroeg in de ochtend kunt doen om daarna op een idyllisch plekje te ontbijten.

De vragen van vrienden waren zo divers dat het ging van de leukste strandjes op Ibiza, lekkerste restaurants, wandelen op het eiland, paardrijden, villa’s en appartementen en het beroemde nachtleven natuurlijk. In het begin was ik nog braaf in de weer met persoonlijke appjes, dat werden al snel persoonlijke mailtjes, maar toen dacht ik “Hey, I’m not crazy Henk!”.

Hoe de blog is ontstaan

Ik heb nog een andere site; https://www.greengypsyspices.com/blog/ , incluis daarbij horende webshop. Ooit, toen ik nog jong en naïef was, begon ik deze blog en schreef ik over lifestyle. Want ja, ik wilde ook over de nieuwste dieettips schrijven, net als iedereen. Ook een OOTD schuwde ik niet (ofwel; Outfit Of The Day en het komt er in feite op neer dat mensen zien wat je aanhebt, alsof iemand daarop zit te wachten, maar ok).

Godzijdank kwam er een punt in m’n leven dat ik mezelf begon te ontwikkelen en dan is één van de eerste dingen die je leert: the riche is in the niche. ‘Lifestyle’ is niet bepaald een niche, dus ging ik me op deze blog richten op kruiden en specerijen (want ik had op dat moment een kruiden fabriek en ja, dat is precies wat je denkt dat het is: een fabriek met kruiden).

De artikelen die op Green Gypsy stonden moesten dus met food te maken hebben en dat hadden de tips over Ibiza niet, dus moesten ze naar een andere plek verhuizen. Dat werd hier, naar She Goes Ibiza, want ja, ik had inmiddels ook het één en ander over SEO geleerd. In eerste instantie waren deze artikelen dus voor vrienden van vrienden die naar het eiland op vakantie gingen bedoeld, maar inmiddels in het uitgegroeid naar een bereik van +10.000 unieke bezoekers per maand.

Verblijf op Ibiza

Natuurlijk ben ik nog steeds jong en naïef, dus nu verhuur ik huizen op Ibiza via deze site, auto’s, boten, wat je maar wilt. Ik heb een paar heerlijke villa’s onder m’n hoede op Ibiza en Formentera en ook voor de kleinere verblijven kun je natuurlijk altijd even een vraag over de schutting gooien bij me.

Stuur een mailtje naar kim@shegoesibiza.com als je interesse hebt. Kijk voor persoonlijke tips even tussen de Ibiza tips; er staat vast wel iets voor je tussen.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Villa Formentera