Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Ibiza tips Restaurants Ibiza

Bikini by Cathy Guetta // *Gesloten*

July 1, 2018
Bikini by Cathy Guetta

Bikini by Cathy Guetta vlakbij Ibiza stad

Ok, ik ga gelijk met de deur in huis vallen: Bikini by Cathy Guetta is alsof je natte droom werkelijkheid is geworden. Niet per se qua eten, want het is lekker maar misschien niet het aller aller aller beste van je leven, maar qua interieur. Yes, Cathy Guetta (ik moest even Goolen, is dat erg?) weet namelijk wat je wilt en dat is namelijk Instagram kiekjes maken van je eten en het restaurant waar jij je op dat moment begeeft.

En dat kan hier.

Lees: flamingo’s, roze bedjes op het strand (waar ze overigens nog niks mogen serveren in verband met de vergunning), een muur van rozen, hele afscheidingen van palmbladeren en cocktails met bloemen en, jawel, zelfs een ballon eraan. OH YES! De cocktails zijn overigens de lekkerste die je ooit geproefd hebt, want ze gooien er lavendel, bosbessen en allemaal lekkere meuk in.

Ook in het eten gooien ze blijkbaar lekkere meuk, want wij hebben zitten smullen.

Ze hebben een normale kaart en een vegan kaart. Wij hadden toevallig 2 dingen van de vegan kaart genomen: een couscous salade van bloemkool en een rode bietenburger. De eerste was wat weinig en de laatste was eerlijk gezegd wat slap qua structuur, maar de smaak en de zuurkool erop maakten dit meer dan goed. Misschien dat we ook zoveel restaurants hebben gezien, dat we niet meer zo makkelijk te imponeren zijn.

Maar in dit geval maakte de locatie, de blije bediening en het interieur alles goed.

Bikini by Cathy Guetta

De locatie van Bikini by Cathy Guetta

Het restaurant/strandtent ligt aan het stand van Talamanca, vlakbij Ibiza stad. Je zou over het water uit kunnen kijken, ware het niet dat ze een muur van palmbladeren ervoor hebben gezet. Volgens de ober (die overigens enorm vriendelijk was) komen er veel bekende vrienden van miss Cathy herself en die zouden wel wat privacy willen.

Bikini by Cathy Guetta

De prijzen van Bikini by Cathy Guetta

Als we het in het perspectief van Ibiza plaatsen? Goed te doen. Een cocktail kost tussen de € 10 en de € 14, maar dan zijn ze ook écht heel lekker en creatief.

De vegan shit wat wij hadden besteld was zo’n € 15 per persoon, voor een ceviche (voorgerecht) betaal je € 13 en hoofdgerechten kosten zo’n € 25, maar natuurlijk kun je het hier zo gek maken als je zelf wilt.

Bikini by Cathy Guetta

Aanrader?

Ja! Dit restaurant is precies wat je verwacht van een trendy tent op Ibiza: kans om beroemdheden te begluren, lekker interieurtje, uitbuiken op het strand en verzorgd worden. Hoewel Ginger onze favoriet is qua restaurants, scoort deze ook wel hoog. Niet het beste qua eten, maar de bediening en ambiance maken alles goed. En dat is toch ook een beetje waar je voor uit eten gaat toch?

Bikini by Cathy Guetta

Bikini by Cathy Guetta

Bikini by Cathy Guetta

  • Reply
    sam
    January 8, 2019 at 1:18 pm

    hoe duur kost een bedje?

Leave a Reply