Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Ibiza tips To do Ibiza

La Huerta Ibiza // gratis food truck festival *gesloten*

June 8, 2018
La Huerta Ibiza

La Huerta

Ok reality check: je bent op Ibiza en je had grootse plannen waarin de woorden champagne, bikini’s, strand, alcohol, glitters en Pacha veelvuldig voorkwamen. Toen je kakelvers op het eiland arriveerde golden die plannen nog, maar na een paar dagen is gepaste enthousiasme op z’n plek, want het blijkt dat al die wilde plannen je dineros aantasten als een leger wilde Pac-Mannetjes. Dan heb ik dé tip voor je: lekker eten en biertjes drinken bij gratis food truck festival La Huerta.

La Huerta is een knetter gezellig food truck-ish festivalletje, waar je weer even met beide benen op de grond kunt komen. Om te beginnen is de entree gratis. Heel veel meer had ik niet nodig om jou te overtuigen natuurlijk. Maar de echte reden is dat je in de tuin van Agroturismo Can Jaume veel te romantisch zit in kleine zitjes, stoeltjes, Bali bedden of op je zelf meegebrachte kleedje, tussen de sinaasappelbomen, waar je je inner chillheid compleet kunt laten gaan.

La Huerta Ibiza

La Huerta Ibiza

Er is live muziek, intens vers eten bij kleine food tentjes en je kunt biertjes, wijntjes, cocktails en verse sapjes bestellen.

Ik denk dat La Huerta nog één van de weinige plekken is waar de openingszin niet is dat je een boot of luxe villa hebt, maar waar iedereen nog écht is (semi, je weet wel).

La Huerta is leuk. Sterker nog: best wel de shit zelfs. Neem wel even een kleedje mee voor de zekerheid; het kan zijn dat er geen plek meer is, dan kun je dus in picknick stijl alsnog shinen. Maar dat maakte voor jou niet uit, want je had die chillfactor uit de kast getrokken, anders kwam je hier niet.

Wat? La Huerta
Waar? Agroturismo Can Jaume, Puig Den Valls
Wanneer? Voor juni elke zondag van 12.00 tot 18.00u. Vanaf juni wordt het sterrenkijken: elke zaterdag van 18.00 tot 00.00u kun je dineren in de lekkere tuin.

Check wel even hun Facebook pagina met minder goed weer, niemand wil bier drinken terwijl de regen door je bilnaad stroomt.

Toe aan iets meer dan de typische toeristische shit? Probeer dan ook eens bijvoorbeeld Can Tixedo, waar je nog locals vindt en ze goede, niet standaard, tapas hebben, zoals kikkererwten curry (maar dan de mini versie natuurlijk). Of check deze andere 10 hippie dingen (geen hippiemarkt) die je op Ibiza kunt doen.

La Huerta Ibiza

La Huerta Ibiza

    Leave a Reply