Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Ibiza tips Restaurants Ibiza

Ginger // Aziatisch fingerfood met uitzicht over Ibiza stad

June 29, 2018
Ginger Ibiza

Man man man, dit is me er eentje. Nou kun je me altijd al wakker maken voor Aziatisch eten, maar bij Ginger hebben ze het echt begrepen: heerlijke cocktails, alles is for sharing (wat eigenlijk álles gezellig maakt) en je kijkt uit over de haven van Ibiza. Gooi die 3 ingrediënten in de blender en je hebt restaurant Ginger, bij Cap Martinet, in het hoekje van Talamanca vlakbij Ibiza stad.

Samen met Patchwork en Sa Punta ligt het restaurant op een heuvel, op het uiterste puntje van Talamanca, vlakbij Ibiza stad. Je uitzicht is kek: je ziet nog net een puntje van de oude stad en de haven van Ibiza.

Veel tijd om te loeren heb je alleen niet, want het eten is echt top!

Het menu van Ginger

Op het menu staan letterlijk álleen maar dingen die ik lekker vind. Doe me een lol en ga voor de Peking duck rolls, want die zijn echt a-ma-zing. Ook de tempura prawns zijn lekker (maar hé, wat kun je daaraan verklooien), de spring rolls zijn sweet, de dim sum is top, ga zo maak even door. Allemaal Aziatisch fingerfood om te delen, dan gaat m’n happy factor door het dak.

Ginger Ibiza

De prijzen bij Ginger

Reken erop dat je per persoon zo’n € 45 kwijt bent voor het eten, € 16 voor een cocktail en € 5 voor een glas wijn, wat allemaal nog best schappelijk is voor Ibiza.

Reserveer in de zomer wel even van tevoren, want anders kun je zomaar teleurgesteld worden en dat willen we niet.

Is Ginger een aanrader?

JA! Liefde en hartjes voor Ginger! Je zit er gezellig (wel iets tegen muggen meenemen), de drankjes zijn lekker en het eten heeft precies de goede smaak. Het is niet heel goedkoop, maar dan krijg je daar ook wel eten voor terug wat je thuis niet zo snel zou maken.

Ga jij wel lekker op een restaurantje met kleuren, kleine idyllische plekjes, bijzonder eten, al dat soort fijns? Check dan even deze 11 restaurantjes waar je eet alsof je in een sprookje beland bent.

Ginger Ibiza

Ginger Ibiza

Ginger Ibiza

Leave a Reply