Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Ibiza tips Restaurants Ibiza

Hostel La Torre // Wintertips voor Ibiza #3

March 20, 2018
Hostel La Torre

Hostel La Torre

Het wordt tijd dat alle showpony’s weer van stal worden gehaald; de haren moeten in de krulspelden, hoefjes moeten gelakt zijn en het zou fijn zijn als er dansjes ingestudeerd kunnen worden. Ofwel; het moet zomer worden. Maar zoals alles omgedraaid kan worden; kunnen we ook zeggen dat je prima de zomer naar jou toe kunt laten komen. Dus boek een ticket naar Ibiza voor een spotprijsje (als je goed zoekt), slaap in het dikste hotel voor een prima deal en geniet van uitzicht zoals hier bij Hostel La Torre.

Hostel La Torre is open in de winter, maar bel wel even van tevoren: het kan zomaar zijn dat ze dicht zijn omdat dat even lekkerder uitkwam en dan blijf jij beteuterd achter. Het blijft Ibiza hé.

De ligging van Hostel La Torre

Qua ligging kan het een pareltje genoemd worden. Hostel La Torre ligt bij Cap Negret; iets boven Sant Antoni. In Sant Antoni zelf wil je geen voet zetten; hier paraderen de dronken Engelsen vrijuit  over straat, terwijl ze een kotsje over je auto heen draperen, alle gebouwen zijn hoogbouw en ze hebben een kermis. Zo’n foute met heel veel herrie.

Iets daarbuiten, bij bijvoorbeeld Cap Negret, merk je daar helemaal niets van; bijna geen Jersey Shore’s wagen zich aan een auto en dus zit je veilig.

Hostel La Torres heeft geweldig uitzicht met één van de beste spots voor een zonsondergang en is heel makkelijk te bereiken vanaf de ‘snelweg’.

De prijzen

Ze weten dat ze lekker liggen, dus daar zijn de prijzen ook naar. Voor een cocktail betaal je € 16, terwijl deze helemaal niet zo bijzonder is. Een club sandwich maakt je € 13,50 armer,  een gepocheerd eitje met zalm € 8,50, een salade met vijgen kost € 15,. Een gemiddeld hoofdgerecht ligt rond de € 22 en voor simpele patatas bravas betaal je een tientje.

Ze zijn voor het ontbijt en de lunch dus echt prima te betalen, voor tapas en het avondeten is het wel iets aan de dure kant, zeker gezien het niet ongelofelijk bijzonder is. Maar met zo’n zonsondergang kunnen ze het vragen, want je zult niet de enige zijn die hier zit.

Wil je je hier niet aan wagen? Er staan ook stoeltjes en tafeltjes voor, waar je met zelf meegebracht eten kunt gaan zitten terwijl je naar die zakkende zon zit te loeren.

Aanrader?

Ja, als je van het uitzicht wilt genieten wel! Als je wilt gaan voor goed eten tegen een prima prijs, zijn er meer restaurants op Ibiza waar je je hart beter zou kunnen ophalen. Hoewel zo’n zakkende zon natuurlijk onbetaalbaar is.

Zucht…

Wil je uit eten als in een sprookje? Check deze tips dan even. Liever goedkoop uit eten? Die check je hier.

Hostel La Torre

 

Leave a Reply