Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Ibiza tips Restaurants Ibiza

Atzaro Beach // Winter tips voor Ibiza #2

January 28, 2018
Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach in Cala Nova

Niet alleen een leuke winter tip voor Ibiza, maar leuk voor het hele jaar: Atzaro Beach in Cala Nova. In de zomer kan het bij het restaurant druk zijn, maar in het najaar en de winter heb je hier alle ruimte voor jezelf, terwijl je wel dat echte Ibiza gevoel behoudt, waar jij zojuist 2 uur voor in een vliegtuig hebt gezeten en je dat strohoedje van je voor onder het stof vandaan hebt gehaald.

Aan de Oostkust van Ibiza, bij Es Canar en St. Eularia, vind je Atzaro Beach; een restaurant met schitterend uitzicht direct aan de zee, mooie aankleding, prima prijzen en vriendelijk personeel. Cala Nova, het strand waar je dit restaurant vindt, is vooral populair onder de hippies, die je dan ook vaak ziet beach ballen, naakt rond ziet lopen of whatever.

Misschien ken je Atzaro Beach van het grotere broertje: Atzaro agriturismo, in het hartje van Ibiza. Hier hebben ze een voormalige boerderij omgebouwd tot luxe spa en restaurant, waar je jezelf absoluut als in een sprookje waant.

Ook deze is absoluut de moeite waard.

De lunch

Het restaurant is open tijdens lunchtijd en de prijzen kunnen prima genoemd worden; ze zijn niet lullig met porties, dus je zit gegarandeerd vol. De salades zijn rijk gevuld, de paella is lekker (maar dat mag nooit een graadmeter zijn voor een restaurant), de voorgerechten waren goed en de cocktails waren lekker (dit mag wel een graadmeter zijn voor de kwaliteit, vind ik zelf).

Openingstijden Atzaro Beach

Atzaro is het hele jaar open, in de zomer langer, in de winter zijn ze wat minder fanatiek. Ze zijn open van woensdag tot vrijdag van 12.00 – 18.00 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00. Bel wel even van tevoren voor de zekerheid: om een plekje in de zon veilig te stellen en je weet het maar nooit met die Spaanse mentaliteit.

Atzaro Beach Ibiza tips

De prijs van Atzaro Beach

De rekening kun je echt prima noemen; het was absoluut zonder flauwvallen. We hebben veel besteld voor de lunch, écht veel, en we waren €160 kwijt voor 5 personen, wat neerkomt op  iets meer dan € 30 per persoon.

De cocktails waren lekker en waren een tientje per glas, wat ook echt wel schappelijk is voor de allure van het restaurant.

Wil je uit eten als op een sprookje op het eiland? Probeer dan eens deze 11 restaurants op Ibiza.

Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach Ibiza tips

Atzaro Beach Ibiza tips

Leave a Reply